02 juli 2023

Ondergang van Twitter

Elon Musk is Twitter aan het kapotmaken, maar waarom doet hij dit? Met zijn recente verandering gaan veel volgers uitwijken naar andere platforms. Een nieuweling kan maar 300 tweets per dag lezen, iemand die er al lang op zit, 600 en betalende gebruikers 6000. Vrijwel iedereen komt aan zijn limiet, ik ben er al na een half uurtje lezen. De vele reclame tellen mee als lectuur.

Na lang te zoeken en luisteren naar de ondervindingen van anderen, is een nieuwe speler op de markt Truth Social de nieuwe twittervervanger. Ik heb me daar al een account aangemaakt en zal aldaar mijn tips&trucks plaatsen, mijn elektronica perikelen, technische ontwikkelingen en natuurlijke mijn humor en fratsen.

Langzaam zal ik verdwijnen van Twitter en hoop veel van mijn lieve volgers mee te krijgen, want wat Elon Musk doet, is een grote domme vergissing en de leegloop van Twitter is verzekerd. Ik heb al veel volgers zien verdwijnen, maar helaas weet ik niet waar ze uithangen.

Daarom probeer ik veel van mijn volgers op Twitter mee te krijgen om onze vriendschap en contacten op Social Truth verder te zetten. Op Mastodon krijg je me niet, dit is voor links uitschot en laat hen daar hun zever verder verkopen.

Mij kan je vinden onder dezelfde naam: https://truthsocial.com/@chrisnovitsj.

Wie me niet wil volgen en op de dictatoriale Twitter wil blijven, is je volste recht.

Ik zie je aldaar, of niet ;-)

 

Hier wat info over Truth Social:

Truth Social is een sociaal mediaplatform dat werd aangekondigd door voormalig president Donald Trump in oktober 2021. Het platform werd opgericht als een alternatief voor bestaande sociale mediaplatforms waarvan Trump en zijn aanhangers beweerden dat ze conservatieve meningen en stemmen onderdrukten.

Het doel van Truth Social is om een omgeving te bieden waar conservatieve gebruikers vrijelijk hun meningen kunnen delen zonder angst voor censuur of beperkingen. Het platform richt zich op het bevorderen van vrijheid van meningsuiting en het beschermen van de vrijheid van meningsuiting van zijn gebruikers.

Het platform heeft een vergelijkbare structuur hebben als Twitter, waar gebruikers korte berichten kunnen plaatsen, "Truths" genaamd. Gebruikers kunnen ook andere gebruikers volgen, "Truth Warriors" genaamd, en berichten delen met hun volgers. Truth Social zou ook functies bevatten zoals live streaming, groepschats en directe berichten.

Chris de professor
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Hacking en Hackers

Het is een echte plaag, hackers die toegang tot je computer willen om zoveel mogelijk over jou te weten te komen. Ze proberen je bankgegeven...